Ajankohtaista

Kesän 2019 aukioloajat

Kesällä kuuluu puuhastella kaikkea mukavaa, kerätä voimia talveen ja rentoutua. Niin mekin teemme, joten 

Hoitolaitos on SULJETTU 8.-19.7.2019

Huomioithan tämän varatessasi aikoja. Palvelemme muuten koko kesän, auki pääsääntöisesti klo 8-16 tai sopimuksen mukaan.

Loman aikana voit jättää viestiä puhelinnumeroon 03 4713288 tai lähettää esimerkiksi sähköpostia  -  vilppulan.fysio(at)phpoint.fi  -   tarvittaessa.

Lämmintä ja aurinkoista kesää kaikille!

kesä fysio jpeg

Luotettavaa ja laadukasta fysioterapiaa

 

Lisäkoulutuksemme takaavat sen, että saat uusimpaan tietoon ja näyttöön perustuvaa laadukasta fysioterapiaa. 

 

Kirsi suoritti 2017 selkärangan manuaalisen tutkimisen jahoidon koulutuksen ja nyt 2018 alussa olkapään fysioterapiankoulutuksen

Tarja sai valmiiksi 2017 alussa pitkän (15 op) kipufysioterapiankoulutuksen. Koulutus antoi laaja-alaista tietoa näyttöön perustuvista kivun tutkimus-menetelmistä,mittamisesta,lääkkeen käytöstä ja harjoittelusta.

Tarja on 2017-2018 lisäksi suorittanut 

fysioterapeutin

suoravastaanotto koulutuksen (15op), mikä syvensi taitoja tuki-ja liikuntaelinvaivojen tutkimiseen, terapiaan ja ohjaukseen. 

 20180315 164051 aku muokattu 1

 

 

Fysioterapiaa myös ilman lääkärin lähetettä

Usein nopein tie kivun hoitoon ja liikuntaelinongelman ratkaisemiseen on hakeutuminen nimenomaan fysioterapeutin vastaanotolle, eikä sitä varten tarvitse ”hakea lääkärin lähetettä”.

Fysioterapeutti on terveydenhuollon ammattihenkilönä se ihmisen liikkumisen ja liikuntaelimistön asiantuntija, jolla on ammattitaito ja välineet arvioida, mistä selän, olkapään, nilkan, polven tai vaikkapa lonkan oireet johtuvat.

Me Vilppulan Fysiossa kouluttaudumme jatkuvasti, jotta pystymme auttamaan sinua ja löytämään yhdessä kanssasi parhaimmat hoidot ja ohjeet omahoitoihin!

Me olemme liittyneet kantaan 4.5.2018 !

Vilppulan Fysio Oy on liittynyt Kanta.fi -palveluun 14.11.2017.

Nyt näet uusien hoitojaksojen kirjaukset omakannasta. Palveluun pääset kirjautumaan omilla pankkitunnuksillasi. Voit käydä tutustumassa palveluun osoitteessa www.kanta.fi

Muutoksia vaikeavammaisten kuntoutukseen

Kelan järjestämän vaikeavammaisten lääkinnällisen kuntoutuksen myöntämisedellytykset muuttuvat 1.1.2016 alkaen. Kuntoutuksen nimi muuttuu vaativaksi lääkinnälliseksi kuntoutukseksi.

Kuntoutuksen myöntäminen ei enää ole sidoksissa siihen, että kuntoutuja saa vähintään korotettua vammaistukea tai korotettua eläkettä saavan hoitotukea. Kuntoutus voidaan myöntää, jos kuntoutujalla on sairaus tai vamma ja siihen liittyvä suoritus- ja osallistumisrajoite ja rajoitteesta aiheutuu huomattavia vaikeuksia arkipäivän suoriutumisessa ja osallistumisessa. Tavoitteena on, että myös työelämässä olevilla vaikeavammaisilla olisi paremmat mahdollisuudet päästä kuntoutukseen ja heidän työkykyään voitaisiin näin tukea. Uudistuksella tähdätään oikea-aikaiseen ja yhä tehokkaampaan kuntoutukseen.

Kela edellyttää, että kuntoutus on hyvän kuntoutuskäytännön mukaista – toiminnallista ja asiakaslähtöistä. Kelan yhteistyökumppanina Vilppulan Fysio tuottaa vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta avofysioterapiapalveluina. Kuntoutussuunnitelma tehdään hoidosta vastaavalla taholla kuntoutujan kanssa, Kela tekee päätöksen kuntoutusetuuden myöntämisestä ja asiakas saa itse valita kuntoutuspaikan. Tarkempia tietoja löydät Kelan verkkosivuilta.

Yhteystiedot

Vilppulan Fysio Oy
Kaarikatu 5
35700 Vilppula
Y-tunnus 0551733-2

vilppulan.fysio (at) phpoint.fi

 

Tarja Mäkinen
puh. 044 3611052

Kirsi Alm
puh. 044 3611053

 

AVOINNA
ma-pe klo 8-16.30
tai sopimuksen mukaan

AJANVARAUS
puh 03 4713288

 

kuntoutusyrittajat logo

omafysio logo rgb